Till alla heterokvinnor, gräset är grönare på andra sidan – Mian Lodalen

Det är härligt att jag nu äntligen ska få tala ut med er på allvar.
Jag tänker på när där den första flatan fick lov att håla tal på 8e mars. Det var 1976 och hela vänstern kom rusandes för att få se hur en lesbian såg ut.
Nä, vi har inte precis varit överrepresenterade vid mikrofonerna.

Tålmodigt har vi istället lyssnat på vad heterosexuella har att säga. Som ni har pratat och som ni har klagat! Inte minst på män.
På hur dåliga de är på att närma sig städredskapen, ta hand om sin egen avkomma, på hur trötta ni är på att vara förmyndare för er fullt friska man och oavlönade projektledare i era egna hem
Och som allt detta elände inte var nog kompenseras ni inte ens i sovrummet. Var femte kvinna får sällan eller aldrig orgasm. Trots att klitoris är den överlägset känsligaste kroppsdelen inom mänsklig anatomi, tre gånger känsligare än ollonet.

Tro fan att ni är dödströtta.

Med något svårtolkat blankt i ögonen hör vi lesbianer era suckar: Åh, jag önskar att jag också vore lesbisk.
Jag tror vi har nått punkten där vi måste tala klarspråk och svara er: ja men bli det då!
Det är hög tid att sluta älta det deprimerande heterolivet. Ta jämställdhet på allvar. Gå från ord till handling och lyssna lite grann på oss flator.

För we got news for you.

Under våren har jag gjort research för Liten handbok i konsten att bli lesbisk – som jag skrivit tillsammans med Matilda Tudor – och kommit fram till fantastisk fakta:
Heterokvinnor mår inte bara bättre efter en skilsmässa, de får också mer i plånboken och förbättrade karriärmöjligheter. När du väl gjort dig av med barlasten och börjar fokusera på kvinnor istället för män: krama om trestegsraketen, för nu börjar resan mot himmelriket.
Lyssna bara här: Lesbiska tjänar mer än heterosexuella. Lesbiska relationer är mer jämställda. Till och med grälen blir roligare eftersom lesbiska använder sig av mer humor när de bråkar. Orgasmfrekvensen är högre: flatorna har dubbelt så lätt för att komma.
Heteron kommer till himlen – flator kan komma hur många gånger som helst.
Planerar du att skaffa barn? Ja då gör du verkligen rätt i att börja omprogrammeringen redan idag, för barn till lesbiska mår i väsentliga delar bättre än barn till heterosexuella. De har, mindre psykiska problem, presterar bättre i skolan och är på det hela taget gladare.
Lesbiska föräldrar är också, surprice, mindre stressade än heteroföräldrarna. Forskarna är överrens: flatparen är lyckligare i sina relationer.

Arrangörerna för den här festen bad mig ta med något till politikerna också. Kvinnors sjukskrivningar som kan kopplas till dubbelarbete och ojämställdhet tillsammans med Mäns våld mot kvinnor uppgår till miljardkostnader för samhället.

Om vi gör tankeexperimentet att kvinnor skulle gå i heterosexuell kärleksstrejk i ett år och helt sonika börja dejta brudar på heltid så skulle dessa kostnader drastiskt sjunka. Det skulle inte bara göra kvinnor mer harmoniska, staten har enorma summor att vinna på ett hellesbiskt svenskt år.
Eller varför inte ett helt liv.

Så minister Hägglund: sluta bjäbba mot beprövad vetenskap och framhärda i att det bästa för barn är att växa upp med heterosexuella föräldrar, när det är precis tvärtom.
Fredrik Reinfeldt du ska få boken i present, och när du och dina allianskompisar läst den hoppas jag verkligen att ni för barnen skull och hela landets bästa premierar och uppmuntrar kvinnor att leva lesbiskt!

Och till alla kära systrar, dagen är äntligen här. Då vi ger varandra stöd att ta det stora steget. Byt planhalva och gå från mörker till ljus, låt vatten bli champagne.
Och ja, gräset ÄR grönare här på andra sidan.
Sitter du och tänker: men herregud vad säger mänskan, det här är rena rama propagandan. Då har du helt rätt.

Annonser